KULEBIKE
Kulinarika.Ekologija.Šport.Kultura.
 
 
4°/9°pretežno oblačno
 
 
 
 
 
 
 
Privlačna pomladna ponudba KULeBIKE kolesarjenj
Pomlad 800x500.jpg
MOJ KULeBIKE DAN
MOJ KULeBIKE 2 in
MOJ KULeBIKE  VIKEND
            
 
 
 
Z eKolesom na vsak hribček
E kolo 1200x800.jpg
Kjer bo 'zatajilo' telo bo pomagalo ekolo. 
                      
 
 
 
 
 

Varovanje zasebnosti

 
KULeBIKE je zavezan k varovanju zasebnosti svojih uporabnikov.
 
 

Piškotki (ang. Cookies)

 
Naša spletna stran uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki so pogosto sestavljene iz unikatnega niza številk in črk. Da vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo spletno stran, jih naložimo na vaš računalnik. S tem si spletna stran lahko zapomni nekatere vaše odločitve (kako želite razvrstiti rezultate iskanja, kateri jezik ste nastavili…) in tudi spremlja število obiskovalcev,  vaše klike ter premikanje po strani, zato da lahko stalno izboljšujemo delovanje strani.
 
 

Katere uporabljamo?

 
Na naših spletnih straneh uporabljamo dve vrsti piškotkov:
 
  1. Piškotki za shranjevanje prednostnih izbir in nastavitev, ki delujejo kot vaš identifikator na strani. S pomočjo teh piškotkov prepoznamo tudi vašo lokacijo in tako prilagodimo nastavitev jezika. Podatkov, ki jih zbiramo s temi piškotki ne posredujemo tretjim osebam in jih uporabljamo razen za prilagoditve spletne strani, zgolj še za lastne namene analize in nadaljnih izboljšav vsebin in funkcionalnosti.
  2. Piškotki za beleženje in analizo statistik obiska in klikov strani. Za analitične namene uporabljamo tudi orodje Google Analytics.Več informacij o piškotkih storitve Google Analytics in zasebnosti .
 
 

Nadzor nad piškotki

 
 
Svoje odločitve o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov lahko tudi spremenite. To storite v nastavitvah brskalnika.

Običajno se sprememba te nastavitve nahaja v menijski vrstici brskalnika Orodja > Internetne možnosti, razdelek »zasebnost« ali »varnost«. Tam nastavite katere vrste piškotkov želite blokirati oz. omogočiti.

Piškotke lahko tudi zbrišete in sicer preko brskalnika. Izbris je običajno dosegljiv v orodjih, pod »brisanje podatkov brskanja« (okno običajno prikličete tudi s kombinacijo tipk CTRL+Shift+Del) ter izberete izbris piškotkov (slika zgoraj).

Nekateri brskalniki ponujajo tudi možnost nastavitve »ne sledi mi« ali »do-not-track«, kar pomeni, da lahko generalno zavrnete uporabo piškotov.

 
 
 
 
 

KONTAKT

Vinogradništvo Mulec, Ročica 40, 2222 Jakobski Dol
Tel: Gregor +386 31 374 416
E: info@kulebike.si